DRAGBLADET 2-2015

VILKEN KVÄLL !!!

 SFK Höga Kusten fyllde 30 år.

Vi var ca: 30 medlemmar som träffades den 14 maj, i klubblokalen som ligger vid Inviksåns strand i Ullånger. Ordförande Per-Johan Wiberg hälsade oss alla välkomna och det slogs upp välkomstbubbel i glasen. Efter en stunds mingel berättade P-J hur kvällen skulle fortlöpa. Sedan berättade han om betydande händelser som hänt under klubbens 30-åriga verksamhet. Därefter fick gästerna lämna lokalen för att genomföra en tipsrunda med frågor  om klubben, det fanns även en station med pilkastning på en Darttavla och en station med kastspö + dobb i ett försök att träffa en ring en bit bort. Under tiden så fixade Gertrud, Ella, Astrid och Gerd mattallrikar med rostbiff, potatissallad och grönsaker som dukades fram innan gästerna kom in, efter middagen kom kvällens överraskning, Marianne och Magnus Skoglund kom och underhöll oss med sånger och musik om vatten, för att vi skulle känna oss hemmastadda ( naturligtvis kom sången ” När storfiskar´n talar om ). Det blev även allsång om ” jag är en liten Mört….”. Underhållarna fick applåder, sedan bjöds det på tårta och kaffe, tårtan var dekorerad med klubbens logga, fantastisk snygg och välsmakande. Det blev mycket prat och trevlig gemenskap. Jag upplevde det som att alla trivdes.

Vi hade skickat ut en personlig inbjudan till de som varit med och startat fiskeklubben, Mikael Hägglund hade hörsammat inbjudan, han var den förste ordförande i klubben. Han berättade varför dom hade startat klubben för 30 år sedan och även en del anekdoter som hade hänt. Det fanns en T-shirt med klubbens logga som förärades Mikael.

Efter kaffet blev det prisutdelning från tipsrundan och en del överraskningar.Som avslutning vill jag tacka alla som var med och gjorde kvällen minnesvärd!

En av dom i köket!

Dela den här sidan